Yunus Emre İlkokulu

Telefon : 03444190752
WEB https://elbistanyunusemre.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mahallesi Derbent Sokak No5 Elbistan/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Elbistanı’mızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüven sahibi, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Okulumuzun kalite politikası: Millî eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına almak, öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah : 07:20-12:10 Öğle : 12:10-17:00
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon :
Servis : Saraykent servisleri
Ulaşım : Şehir içi servisler ile gece saat 23:00´e kadar ulaşım çok kolay.
Yerleşim Yeri : Elbistan´ın toplu konut alanı.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde, Yunus Emre Mahallesi (Saraykent)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :